NU OPEN! WOE T/M VRIJ 13:00 - 18:00 UUR ZA 11:00 - 17:00 UUR | ZO 13:00 - 17:00 UUR | MA & DI GESLOTEN

ONZE CATERING

Italiaans Buffet op locatie!
De Italiaanse keuken is een van de lekkerste ter wereld. Voor iedereen wel wat wils, zowel lekkere vlees, vis en vegetarische gerechten. Wij verzorgen Italiaanse catering voor bedrijven en particulieren vanaf 10 tot 250 personen met of zonder personeel door heel Nederland.

Prijzen v.a. € 14,95 per persoon

Download HIER de menukaart van de catering van Olive Land.

Bij besteding boven € 250 krijgt u één fles wijn gratis!

Passie voor de Italiaanse keuken
De samenstelling van de gerechten zijn met passie en zorg geselecteerd door Olive Land uit verschillende delen van Italië. Alle gerechten worden in eigen keuken bereid op basis van verse ingrediënten en producten.

Buffet op locatie en in de zaak!
Het is mogelijk om Olive Land af te huren voor een open buffet of a la carte diner. Onze chefkok zorgt ervoor dat u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Van het koken, serveren tot het afwassen is onze passie en zorg. U komt en geniet met uw gasten in Olive Land en wij zorgen voor de rest. Hou wel rekening mee dat wij maximaal 25 gasten kunnen ontvangen op ons locatie.

Aantrekkelijke prijzen voor onze Italiaanse wijnen
Bij uw Italiaanse catering of buffet kan er natuurlijk geen Italiaanse wijnen ontbreken. Als u bij ons de catering afneemt dan garanderen wij u de laagste prijzen voor onze Italiaanse wijnen. De prijzen starten v.a. 6,50 EURO. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor Italiaanse wijnen voor uw wijnproeverij. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op.

Bekijk hier een impressie van het open buffet

  • Catering

Wilt u meer informatie over de catering en buffet op locatie van Olive Land? Stuur dan een e-mail naar info@oliveland.nl of bel op 071-5144466

cateringklant